Introducerea ideologiei de gen in educatie = coruptia constiintei si inocentei copiilor si tinerilor

Parinti, bunici, matusi si unchi, profesori, invatatori, adulti indigo devotati Adevarului, de Sfintele Sarbatori si ulterior putem apara inocenta copiilor si tinerilor prin implicare, prin fapte concrete!

Cum anume aparam, gasiti mai jos.
Indiferenta si neimplicarea este complicitara!

Mult suntem impreuna! ­čĺÖ­čĺŤÔŁĄ

  1. Strange semnaturi pentru sustinerea demersurilor Platformei Impreuna https://platforma-impreuna.ro/

Descarcati, tipariti, completati, semnati impreuna cu apropiatii de aceeasi credinta, scanati si trimiteti Platformei Impreuna formularul/le completate la adresa de email platformacivicaimpreuna@gmail.com sau pe privat paginii facebook Platforma Impreuna https://www.facebook.com/PlatformaImpreuna/?ref=br_rs

Descarcati, completati, semnati impreuna cu apropiatii de aceeasi credinta si trimiteti Platformei Impreuna formularul/le la platformacivicaimpreuna@gmail.com sau pe privat paginii facebook Platforma Impreuna

Mult suntem impreuna!

2. Semneaza petitia online https://www.petitieonline.com/spune_nu_strategiei_naionale_de_educaie_parental?uv=10657213

3. Implica-te personal! Scrie si trimite direct institutiilor si politicienilor de orice culoare politica propria petitie.

Mai jos este un text propus si adresele de email ale institutiilor abilitate

In conformitate cu prevederile Ordonan╚Ťei nr. 27 din 30 ianuarie 2002 privind reglementarea activit─â┼úii de solu┼úionare a peti┼úiilor, aprobat─â cu modific─âri ┼či complet─âri prin Legea nr. 233 din 23 aprilie 2002

Subsemnatul… …………domiciliat in …………, sector …….., Bdul. ……….. nr….. bl…. sc…. et….. ap….., CNP…………………………., identificat cu CI seria …… nr………. emisa de …………………… la data de …………………..

Doamna/Domnule,

A╚Öa cum nimeni nu este perfect, nici p─ârin╚Ťii rom├óni nu sunt perfec╚Ťi. Ei au nevoie de dezvoltare individual─â pentru a evolua ca oameni ╚Öi ca p─ârin╚Ťi. Educa╚Ťia parental─â ├«ns─â nu se poate baza pe ni╚Öte non-valori, prin distrugerea sistematic─â a ┬áFamiliei, copiind modelul unor ╚Ť─âri unde majoritatea oamenilor tr─âiesc izola╚Ťi, ├«n singur─âtate, f─âr─â cineva c─ârora s─â le pese de ei! ├Äntr-o asemenea s─âr─âcie moral─â, ├«╚Öi irosesc via╚Ťa p├ón─â ajung ├«n azilul de b─âtr├óni, au cunoscut toate desfr├óurile din lume, dar nu au cunoscut ╚Öi nici nu ╚Ötiu ce ├«nseamn─â Iubirea, Sacrificiul pentru copii, Responsabilitatea fa╚Ť─â de noua genera╚Ťie! FAMILIA nu poate fi ├«nlocuit─â niciodat─â cu nimic!
Protest─âm ├«mpotriva a╚Öa-zisei Strategii Na╚Ťionale de “Educa╚Ťie” Parental─â, care vrea s─â fac─â din Familie un nimic, o ruin─â, distrug├ónd tot ceea ce avem mai sf├ónt ├«n societatea noastr─â!

Sunt alaturi de Academia Romana si de zecile de mii de semnatari ai petitiei care se impotrivesc introducerii ideologiei de gen in scoli  si in constiintele tinerilor si copiilor României.  Gasiti aici petitia si motivatiile semnatarilor

https://www.petitieonline.com/spune_nu_strategiei_naionale_de_educaie_parental?uv=10657213

In fapt:

Propagarea Ideologiei de gen in mediile culturale si educationale a dus la cresterea procentelor persoanelor cu orientari sexuale nefiresti denumite subversiv LGBT. Mai jos aveti statistici care arata ca de la generatie la generatie procentele cresc semnificativ, statistici ale celui mai mare studiu pe tema orientarii sexuale homosexuale realizat de Gallup in 2012, care demonstreaza acest lucru.

├Än octombrie 2012, Gallup a ├«nceput s─â efectueze sondaje anuale pentru a studia demografia persoanelor LGBT, determin├ónd c─â in 2012 3,4% (┬▒ 1%) dintre adul╚Ťii identifica╚Ťi ca fiind LGBT ├«n Statele Unite.┬á Acesta a fost cel mai mare sondaj┬á cu privire la aceast─â problem─â la vremea respectiv─â. ├Än 2017, procentul a fost estimata o crestere la 4,5% din adul╚Ťi, cre╚Öterea fiind determinat─â, ├«n mare m─âsur─â, de generatia Mileniali. Aceasta crestere nu este sustinuta de factorul genetic ci de mediul cultural si educational.

Gallup  of U.S. adults identifying as LGBT per year
Date of Birth 2012 2013 2014 2015 2016 2017
1913-1945 1.8% 1.8% 1.9% 1.5% 1.5% 1.4%
1946-1964 2.7% 2.7% 2.7% 2.6% 2.4% 2.4%
1965-1979 3.2% 3.3% 3.4% 3.3% 3.2% 3.5%
1980-1999 5.8% 6.0% 6.3% 6.7% 7.3% 8.2%

sursa: https://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality

Coroborat cu migratia, aceasta ideologie de gen ce avanseaza in mediile socioculturale si cu educatia sexuala atasata reprezinta un puternic afront la adresa bunelor moravuri si de familie ce a condus la o criza grava a nuptialitatii si natalitatii in Europa statisticile sunt aici: https://ec.europa.eu/eurostÔÇŽ/statistics-explained/index.phpÔÇŽ

Nupţialitatea (în România)

├Än anul 2013, ├«n Rom├ónia s-au ├«nregistrat 107.507 c─âs─âtorii, continu├ónd un trend descresc─âtor ├«nceput cu anul 2007. Dup─â un u┼čor recul ├«n anii 2000-2002, num─ârul c─âs─âtoriilor din Rom├ónia a cunoscut un trend ascendent p├ón─â ├«n anul 2007, c├ónd c─âs─âtoriile din Rom├ónia au atins un maxim datorit─â implement─ârii unei legisla┼úii care a instituit un sprijin financiar pentru cuplurile care se c─âs─âtoresc pentru prima oar─â (Legea nr. 396/2006).

Evolu┼úia ratei nup┼úialit─â┼úii a urmat pe cea a num─ârului absolut al c─âs─âtoriilor, oscil├ónd ├«ntre un minim de 5,2 c─âs─âtorii la 1000 de locuitori ├«n anul 2011 ┼či un maxim de 9,1ÔÇ░ ├«n 2007.

Analiza v├órstei medii la prima c─âs─âtorie a so┼úilor relev─â o tendin┼ú─â constant─â de cre┼čtere a acesteia ┼či de am├ónare a c─âs─âtoriei. ├Än anul 2007 (primul an dup─â implementarea sprijinului financiar) se observ─â o cre┼čtere u┼čoar─â a acestei v├órste, determinat─â de c─âs─âtoriile am├ónate din motive financiare. Curba ratei nup┼úialit─â┼úii urmeaz─â fidel pe cea a num─ârului c─âs─âtoriilor, cu un maxim (8,8 c─âs─âtorii la 1000 locuitori) ├«nregistrat ├«n anul 2007, dup─â care amploarea fenomenului de nup┼úialitate scade masiv, influen┼úat de fenomenul migratoriu extern determinat de intrarea Rom├óniei ├«n UE ┼či deschiderea grani┼úelor…

https://www.digi24.ro/ÔÇŽ/statistica-alarmanta-in-romania-sunÔÇŽ
Statistică alarmantă (2018): România a pierdut două milioane de femei în ultimii doi ani

INS a publicat o selec╚Ťie de date ╚Öi informa╚Ťii statistice pentru a marca Ziua Femeii ╚Öi a urat ÔÇ×La mul╚Ťi ani!ÔÇŁ tuturor celor 8.242.124 de femei din Rom├ónia ├«n acest moment, num─âr ├«n sc─âdere cu peste 2 milioane, fa╚Ť─â de acum doi ani, c├ónd ├«n Rom├ónia erau 10.356.600 de femei.
[…]
Popula┼úia feminin─â este mai ÔÇť├«mb─âtr├ónit─âÔÇŁ dec├ót cea masculin─â cu 3,3 ani: – v├órsta medie na┼úional─â: 41,7 ani – v├órsta medie feminin─â: 43,3 ani – v├órsta medie masculin─â: 40,0 ani

Distrugerea familiei prin orice mijloc inclusiv si in mod special mijloace cultural educationale genereaza astfel grave crize de demografic, social, economic, cultural.

In drept ne intemeiem pozitia dupa cum urmeaz─â:
Art. 2 din Protocolul adi┼úional la Conven┼úia pentru ap─ârarea Drepturilor Omului: Nim─ânui nu i se poate refuza dreptul la instruire. Statul, ├«n exercitarea func┼úiilor pe care ┼či le va asuma ├«n domeniul educa┼úiei ┼či ├«nv─â┼ú─âm├óntului, va respecta dreptul p─ârin┼úilor de a asigura aceast─â educa┼úie ┼či acest ├«nv─â┼ú─âm├ónt CONFORM CONVINGERILOR LOR religioase ┼či filosofice.
Art. 14 alin. 3 din Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene: (ÔÇŽ) ┼či dreptul p─ârin╚Ťilor de a asigura educarea ╚Öi instruirea copiilor lor, POTRIVIT PROPRIILOR CONVINGERI religioase, filozofice ╚Öi pedagogice, sunt respectate ├«n conformitate cu legile interne care reglementeaz─â exercitarea acestora
Art. 29 alin. 6 din Constituţie: Părinţii sau tutorii au dreptul de a asigura, POTRIVIT PROPRIILOR CONVINGERI, educaţia copiilor minori a căror răspundere le revine.
Art. 487 Cod civil: P─ârin┼úii au dreptul ┼či ├«ndatorirea de a cre┼čte copilul, ├«ngrijind de (ÔÇŽ) educa┼úia, ├«nv─â┼ú─âtura ┼či preg─âtirea profesional─â a acestuia, POTRIVIT PROPRIILOR LOR CONVINGERI, ├«nsu┼čirilor ┼či nevoilor copilului.
Pozitia Academiei Romane:

“Proiectul Ministerului Educa┼úiei Na┼úionale, de legiferare a unui sistem de educa┼úie parental─â f─âr─â nici un specific rom├ónesc, cu implica┼úii enun┼úate explicit ├«mpotriva familiei tradi┼úionale, ca nucleu al vie┼úii sociale, culturale, morale ┼či cre┼čtine, milenare a rom├ónilor, presupune o educa┼úie uniform─â a copiilor, f─âr─â diferen┼úe de sex, de particularit─â┼úi antropologice ┼či psihologice, de mediu comunitar (rural, urban), etnic. Proiectul echivaleaz─â cu o ├«ncercare, asem─ân─âtoare celor din statele cu regimuri totalitare interna┼úionaliste sau globaliste, de ob┼úinere a ceea ce s-a numit mereu ÔÇ×omul nouÔÇť, f─âr─â familie, f─âr─â na┼úionalitate, f─âr─â ┼úar─â, f─âr─â identitate.

├Än anul Centenarului Marii Uniri a rom├ónilor, c├ónd se face ┼či bilan┼úul realiz─ârilor de excep┼úie ale rom├ónilor, educa┼úi ├«n spiritul tradi┼úiilor noastre, renun┼úarea la aceste tradi┼úii ar ├«nsemna un act de tr─âdare na┼úional─â.

Faptul c─â Strategia amintit─â a fost precedat─â de numeroase cercet─âri, f─âcute de institu┼úii interna┼úionale ┼či ONG-uri, cu fonduri private str─âine, nu ├«ndrept─â┼úe┼čte cu nimic ridicarea ei la nivel de ÔÇ×strategie na┼úional─âÔÇť a Rom├óniei.

Acceptarea ei ar ├«nsemna dublarea ├«nv─â┼ú─âm├óntului tradi┼úional cu unul sus╚Ťinut de institu┼úii str─âine, finan┼úate de Statul Rom├ón, cu sume imense, care ar putea fi destinate unor obiective stringente de igienizare, eficientizare ╚Öi bun─â administrare a ╚Öcolilor. ├Än plus, introducerea amintitei Strategii ar agrava ┼či mai mult situa┼úia disperat─â a copiilor f─âr─â p─ârin┼úi, care ar urma s─â fie educa╚Ťi ├«ntr-un spirit inadecvat nevoilor noastre sociale.

Publica┼úiile mai mult sau mai pu┼úin ┼čtiin┼úifice pe tema educa┼úiei parentale sunt, fire┼čte, libere s─â exprime diferite puncte de vedere, dar ipotezele educa┼úionale a┼ča-zis ÔÇ×modernisteÔÇť nu pot ┼či nu trebuie s─â devin─â obligatorii ├«ntr-un stat na┼úional, independent ┼či democratic.

├Än concluzie Academia Rom├ón─â consider─â c─â proiectul de Strategie de educa┼úie parental─â este inoportun ┼či inadecvat pentru ├«nv─â┼ú─âm├óntul ┼či educa┼úia rom├ónilor, meni╚Ťi s─â-╚Öi conserve specificul na╚Ťional ├«n cadru european.

Biroul Prezidiului Academiei Rom├óne”

Sunt solidar cu POZIŢIA ACADEMIEI ROMÂNE FAŢĂ DE STRATEGIA NAŢIONALĂ DE EDUCAŢIE PARENTALĂ sustinatoare a ideologiei de gen si consider ca orice demers in directia introducerii ideologiei de gen in educatie si cultura este un act de tradare nationala de care sunteti raspunzator.

Semnatura,

Data

 

____________________________________________________________________________________________________________________

APEL c─âtre ROM├éNIA, c─âtre reprezentan╚Ťii politici ai Rom├óniei ╚Öi c─âtre to╚Ťi Rom├ónii care-╚Öi iubesc ╚Ťara:

Contact Ministerul Educatiei

contact544@edu.gov.ro, cabinet@edu.gov.ro 

Lista Inspectoratelor judetene aici https://www.edu.ro/inspectorate-scolare-judetene

office@ismb.ro

Adrese email deputati http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.de?par=C
Adrese senatori https://www.senat.ro/FisaSenatori.aspx

Adrese Deputati extrase din pagina Camerei Deputatilor

sorin.bumb@cdep.ro,ioan.dirzu@cdep.ro,corneliu.olar@cdep.ro,florin.roman@cdep.ro,florinroman@personal.ro,dorel.caprar@cdep.ro,eusebiu.pistru@cdep.ro,adrian.todor@cdep.ro,florin.tripa@cdep.ro,glad.varga@cdep.ro,cabinet@gladvarga.ro,sergiu.vlad@cdep.ro,simona.bucuraoprescu@cdep.ro,mircea.draghici@cdep.ro,nicolae.georgescu@cdep.ro,andrei.gerea@cdep.ro,ionut.mosteanu@cdep.ro,radu.vasilica@cdep.ro,raduvasilica@yahoo.com,lucianstanciuviziteu@cdep.ro,theodora.sotcan@cdep.ro,theodora_sotcan@yahoo.com,lucian.sova@cdep.ro,rozalia.biro@cdep.ro,florica.chereches@cdep.ro,ioan.cupsa@cdep.ro,silviu.dehelean@cdep.ro,sorin.roman@cdep.ro,cristina.iurisniti@cdep.ro,robertsighiartau@gmail.com,ionut.simionca@cdep.ro,daniel.suciu@cdep.ro,marius.budai@cdep.ro,ciofutamara@yahoo.com,ciofutamara@yahoo.com,mihaela.hunca@cdep.ro,costel.lupascu@cdep.ro,gabriel.andronache@cdep.ro,tudor.benga@cdep.ro,remus.borza@cdep.ro,mara.mares@cdep.ro,deputat@maramares.ro,roxana.minzatu@cdep.ro,mihai.mohaci@cdep.ro,antoneta.ionita@cdep.ro,emilia.meirosu@cdep.ro,mihai.tudose@cdep.ro,vasile.varga@cdep.ro,ionela.dobrica@cdep.ro,sorin.lazar@cdep.ro,adrian.mocanu@cdep.ro,danut.pale@cdep.ro,nicolaie.radu@cdep.ro,luminita.jivan@cdep.ro,ion.mocioalca@cdep.ro,ion.tabugan@cdep.ro,enicolicea@cdep.ro,catalin.predoiu@cdep.ro,cristian.sefer@cdep.ro,cristina.burciu@cdep.ro,steluta.cataniciu@cdep.ro,botond.csoma@cdep.ro,adrian.dohotaru@cdep.ro,cornel.itu@cdep.ro,sorin.moldovan@cdep.ro,contact@sorinmoldovan.ro,adrian.oros@cdep.ro,emanuel.ungureanu@cdep.ro,ai@cdep.ro,radu.babus@cdep.ro,cabinetparlamentarpsd@gmail.com,mirceabanias@cdep.ro,cabinetparlamentarpro@gmail.com,cristina.dumitrache@cdep.ro,cabinetparlamentarpsd@gmail.com,iancu.iulian@cdep.ro,stelian.ion@cdep.ro,avocatcristianion@gmail.com,robert.turcescu@cdep.ro,marton@cdep.ro,dumitru.lupescu@cdep.ro,rovana.plumb@cdep.ro,cezar.preda@cdep.ro,corneliu.stefan@cdep.ro,contact@corneliustefan.ro,ion.calin@cdep.ro,ion.cupa@cdep.ro,eliza.peta@cdep.ro,alexandra.presura@cdep.ro,adrian.prisnel@cdep.ro,florinel.stancu@cdep.ro,ionut.stroe@cdep.ro,ionutstroe9@yahoo.com,alina.tanasescu@cdep.ro,victor.dobre@cdep.ro,florin.popa@cdep.ro,bogdan.rodeanu@cdep.ro,lucretia.rosca@cdep.ro,viorel.stefan@cdep.ro,elenacristinadinu@gmail.com,v.ponta@cdep.ro,elvira.sarapatin@cdep.ro,dan.vilceanu@cdep.ro,kelemenhunor@cdep.ro,attila.korodi@cdep.ro,office.sebestyen@gmail.com,lucian.heius@cdep.ro,laurentiu.nistor@cdep.ro,mariussurgent@cdep.ro,tinel.gheorghe@cdep.ro,stefan.musoiu@cdep.ro,contact@andrei-pop.eu,contact@andrei-pop.eu,costel.alexe@cdep.ro,vasile.axinte@cdep.ro,nbanicioiu@cdep.ro,marius.bodea@cdep.ro,cosette.chichirau@cdep.ro,vasile.citea@cdep.ro,camelia.gavrila@cdep.ro,silviu.macovei@cdep.ro,petru.movila@cdep.ro,movila.petru@yahoo.com,dumitru.oprea@cdep.ro,varujan.vosganian@cdep.ro,daniel.gheorghe@cdep.ro,cornel.zainea@cdep.ro,catalin.zamfira@cdep.ro,norbert.apjok@cdep.ro,vlad.durus@cdep.ro,gheorghe.simon@cdep.ro,adrian.todoran@cdep.ro,vlad.bontea@cdep.ro,virgil.popescu@cdep.ro,zsolt.biro@cdep.ro,lavinia.cosma@cdep.ro,eva.csep@cdep.ro,doru.opriscan@cdep.ro,marius.pascan@cdep.ro,dinu.socotar@cdep.ro,dinusocotar@yahoo.com,levente.vass@cdep.ro,iulian.bulai@cdep.ro,corneliu.cozmanciuc@cdep.ro,neculai_iftimie@yahoo.com,laurentiu.leoreanu@cdep.ro,dan.ciocan@cdep.ro,marius.iancu@cdep.ro,nitamihai@cdep.ro,sstanescu2008@yahoo.com,gigel.stirbu@cdep.ro,andreea.cosma@cdep.ro,laura.moagher@cdep.ro,gratiela.gavrilescu@cdep.ro,george.ionescu@cdep.ro,andrei.nicolae@cdep.ro,rodica.paraschiv@cdep.ro,dan.radulescu@cdep.ro,rzvn_ursu@yahoo.com,ioana.bran@cdep.ro,magyar_lorand@yahoo.com,lucian.bode@cdep.ro,iuliu.nosa@cdep.ro,denes.seres@cdep.ro,dan.barna@cdep.ro,nicolae.neagu@cdep.ro,ovidiu.sitterli@cdep.ro,constantin.sovaiala@cdep.ro,avocat@sovaiala.ro,ioan.terea@cdep.ro,ioanterea@gmail.com,raluca.turcan@cdep.ro,ioan.balan@cdep.ro,stefan.baisanu@cdep.ro,eugen.bejinariu@cdep.ro,maricela.cobuz@cdep.ro,angelica.fadar@cdep.ro,bogdan.gheorghiu@cdep.ro,bogdan.gheorghiu@cdep.ro,cabparlamentar.bogdangheorghiu@gmail.com,emanuel.havrici@cdep.ro,dumitru.mihalescul@cdep.ro,alexandru.radulescu@cdep.ro,boboc.valentin@cdep.ro,mara.calista@cdep.ro,florica.calota@cdep.ro,violeta_radut@yahoo.com,cucsamarian@cdep.ro,catalin.drula@cdep.ro,marilen.pirtea@cdep.ro,pavel.popescu@cdep.ro,vasile.gudu@cdep.ro,anisoara.radu@cdep.ro,lucian.simion@cdep.ro,george.siscu@cdep.ro,George.siscu@yahoo.com,deputatzorleni@gmail.com,mihai.botez@cdep.ro,daniel.olteanu@cdep.ro,adrian.solomon@cdep.ro,adrian_solomon@yahoo.com,cristian.buican@cdep.ro,vasile.cocos@cdep.ro,dumitru.lovin@cdep.ro,eugenneata@yahoo.com,stefan.popa@cdep.ro,ovidiu_popa85@yahoo.com,stefan.popa@cdep.ro,nicusor.halici@cdep.ro,angel.tilvar@cdep.ro,anton.anton@cdep.ro,oana.bizgan@cdep.ro,aida.caruceru@cdep.ro,aida.caruceru@cdep.ro,mscimpeanu@cdep.ro,daniel.constantin@cdep.ro,nicusor.dan@cdep.ro,matei.dobrovie@cdep.ro,damian.florea@cdep.ro,oana.florea@cdep.ro,mirela.furtuna@cdep.ro,cristian.ghinea@cdep.ro,petre.manole@cdep.ro,carmen.moldovan@cdep.ro,claudiu.nasui@cdep.ro,liviu.plesoianu@cdep.ro,gpop@cdep.ro,tudor.pop@cdep.ro,cristina.pruna@cdep.ro,deputat@raetchi.com,adriana.saftoiu@cdep.ro,cristian.seidler@cdep.ro,valeriusteriu@cdep.ro,eugen.tomac@cdep.ro,cristina.traila@cdep.ro,beatrice.tudor@cdep.ro,diana.tusa@cdep.ro,mihai.virza@cdep.ro,psdsector2@yahoo.com,constantin.codreanu@cdep.ro,inconstantin@gmail.com,contact.bun@gmail.com,doru.coliu@cdep.ro,daniel.popescu@cdep.ro,mihai.voicu@cdep.ro,petronela.csokany@cdep.ro,iulius.firczak@cdep.ro,iarco.furic@cdep.ro,ovidiu.gant@cdep.ro,slobodan.ghera@cdep.ro,andi.grosaru@cdep.ro,contact@grosaru.ro,stampa@roasit.ro,contact@grosaru.ro,ibram.iusein@cdep.ro,victoria.longher@cdep.ro,varujan@cdep.ro,mariana.popescu@cdep.ro,bogdan.stoica@cdep.ro,daniel.vasile@cdep.ro,silviu.vexler@cdep.ro,gabriel.zisopol@cdep.ro,gabriel.zisopol@cdep.ro,gabriel.zisopol@cdep.ro,

Biroul Prezidiului Academiei Române