Vă invităm să vă cunoaşteţi darurile şi să vi le onoraţi!

Vă invităm la întâlnirea cu voi înșivă! Vă invităm să vă cunoaşteţi darurile şi să vi le onoraţi! Vă invităm într-o fascinantă explorare a propriului univers interior!

Copii Indigo România împreună cu UNIVERS FRACTAL organizează  sesiuni individuale de evaluare a  potenţialelor inteligențelor multiple, ale talentelor şi aspectelor de natură energetică şi spirituală destinate atât copiilor si adolescenților cât şi adulților aflați pe calea cunoașterii și autodepășirii de sine.

UNIVERS FRACTAL - Evaluari Fractale Inteligente Multiple

După cum deja știți, termenul și semnificația “COPIL INDIGO” provine de la Nancy Ann Tappe (1931-2012)  care și-a dedicat viața și cariera studiului culorii, conștiinței şi conștienţei, cercetării în clasificarea și înțelegerea trăsăturilor de personalitate aflate în corespondență cu culorilor aurei percepute sinestezic de aceasta. Inițial sistemul său de referință cuprindea 11 culori ierarhizate conform spectrului: magenta, roșu, roz, portocaliu, lavandă, bronz, galben, verde, albastru și violet.

De asemenea, ea a văzut unele persoane care nu aveau culoare în aură, pe care îi numea „fără culoare”, ulterior a ales termenul de „cristal”. În anii ’70, în urma observării apariției din ce în ce mai frecventă a unei noi culori în aura copiilor nou născuți, a introdus a 12-a culoare, INDIGO, căreia i-a acordat atenție și egală demnitate în raport cu celelalte culori.

Trăsăturile de personalitate corelate de Nancy Ann Tappe culorii INDIGO sunt multiple, câteva dintre acestea extrase din materialele date publicului de aceasta sunt: inteligența cognitivă şi emoțională înalte, intuiție ieșită din comun datorată lucrului cu ambele emisfere cerebrale, memorie prodigioasă, alertă și dinamism, independentă, putere de afirmare, spirit justițiar, sociabilitate și lucru în echipă, creativitate dar și trăsături ca impulsivitatea, lipsa supunerii, mercantilismul.

În prezent toate aceste trăsături și multe altele pot fi evaluate în mod științific, obiectiv, rapid și pot fi folosite în înțelegerea și, cu devoțiune, în emanciparea personalității, în elevarea nivelului de conștiință, în evaluarea progresului individual, în manifestarea talentelor, a darurilor, în exprimarea de sine plenară, în onorarea unicității fiecăruia dintre noi.

Copii Indigo România împreună cu UNIVERS FRACTAL facilitează în Bucureşti şi în ţară pentru grupuri organizate sesiuni individuale de evaluare a inteligențelor multiple, ale talentelor şi aspectelor de natură energetică şi spirituală destinate atât copiilor, adolescenților cât şi adulților aflați pe calea cunoașterii și autodepășirii de sine.

În urma evaluării primiti un raport cu manifestarea caracteristicilor Indigo si un raport care conţine peste 100 de indicatori(itemi) împreună cu explicaţii şi semnificaţii aferente valorilor acestora. Structura setului de indicatori este:

 • Inteligenţa cognitivă (IQ) cu 7 sub-componente,
 • Inteligenţa Emoţională (EQ) cu 5 sub-componente,
 • Talente/Gifted (GQ) cu 10 sub-componente,
 • Inteligenţe socio-fizice (SPQ) cu 26 sub-componente,
 • Trăsături de personalitate cu 16 sub-componente şi tipologii de personalitate 4 sub-componente,
 • Tipologii de gândire  şi cai de cunoastere accesibile cu 12 sub-componente,
 • Activitate emisfere cerebrale,
 • Dominanţă cerebrală şi categorie senzorială,
 • Compatibilitate profesională, vocaţii potențiale şi proporția temperamentală, vocațiile potențiale, vocația umbră, Motivaţii, abilități, aptitudini, profil profesional, profil de activitate,
 • Indice de caracter,
 • Raport calităţi- vulnerabilităţi caracteriale,
 • Indice de oboseală,
 • Indice de transcendenţă (SQ/CQ),
 • Centri energetici si culoare aura.

*Locurile sunt limitate, vă recomandăm sa va înscrieți din timp.
**Prietenii Copii Indigo România beneficiază de o reducere de 40 RON la fiecare evaluare prin indicarea codului INDIGO.

***Informațiile suplimentare privitoare la condițiile de participare şi înscrieri se obțin la:
http://www.universfractal.ro/copii-indigo.ro/

Mult suntem împreună!