Cartea: Copii de cristal de Doreen Virtue

copiii-de-cristal_1_fullsizeCopiii de Cristal reprezinta noua generatie care a sosit pe Pamant dupa Copiii Indigo. Ei au varste intre zero si aproximativ cinci ani, desi unii dintre cei care au venit primii pot avea chiar si sapte ani. Acesti copilasi sunt asemanatori Copiilor Indigo, avand multe calitati paranormale si fiind foarte sensibili – dar fara acea parte intunecata pe care o au acestia si fara energia provocata de furie.
Copiii de Cristal sunt frumosi pe dinauntru si pe dinafara. Daca te uiti in ochii lor, poti vedea iubirea si intelepciunea Divina. Aurele lor sunt stralucitoare, opalescente si radiante. Ei par a raspandi lumina din interior. Ei vorbesc despre vietile lor trecute, despre galaxii aflate la mare distanta si despre viziuni profunde, referitoare la pace si iubire.
Cartea trateaza multe probleme care sunt legate de acesti copilasi cu totul deosebiti, cum ar fi capacitatile lor de vindecatori, legatura lor cu natura, ce anume mananca si altele. Ea cuprinde si interviuri cu Copiii de Cristal insisi si cu profesorii si parintii lor. In carte se arata care sunt modalitatile de a-i face fericiti si sanatosi si cum sa evitam capcanele ce ar putea distruge darurile lor minunate.
Toate relatarile din aceasta carte sunt adevarate, fiind povestite de parinti, bunici si profesori care lucreaza cu acesti copii extraordinari. Unii au preferat sa ramana anonimi; in fiecare povestire, numele adevarat este mentionat cu permisiunea persoanei respective.“ – Doreen Virtue