Cartea: Copiii Indigo. Copiii cei noi au sosit de Lee Carroll si Jan Tober

copiii-indigo-copiii-cei-noi-au-sosit_1_fullsizeAceasta carte, publicata la editura For you, prezinta Copiii Indigo, copiii de exceptie care s-au nascut dupa anul 1980 si care sunt atat de deosebiti de ceilalti copii de pana acum, incat parintii, profesorii si medicii trebuie sa se adapteze si sa invete cum sa se comporte cu ei si cum sa-i inteleaga.

Aceasta carte este un ajutor nepretuit pentru orice persoana care are de-a face, intr-un fel sau altul, cu un asemenea copil. Subiectul este de maxim interes in lumea intreaga, iar cei doi autori, care sunt nu numai scriitori, dar si psihologi si conferentiari pe teme de auto-cunoastere si modalitati de auto-ajutorare, il trateaza cu cea mai mare seriozitate, impreuna cu medici, psihologi si ziaristi. Aceasta carte este absolut necesara pentru parintii care au copiii in varsta de pana la 25 de ani. Cu cat copiii sunt mai mici, cu atat aspectul de copil indigo este mai pregnant, deci informatia este aproape obligatorie.
Suntem convinsi ca aceasta carte va fi de un real folos tuturor celor care se ocupa, intr-un fel sau altul, de copii.
Copilul Indigo este o fata sau un baiat care prezinta un set de atribute psihologice noi si neobisnuite, relevand un model de comportament ce nu a mai fost studiat pana acum. Acesta contine factori unici, care impun parintilor si profesorilor sa-si schimbe strategia educationala fata de acesti copii, pentru a-i sprijini sa obtina echilibru si armonie in viata si pentru a-i ajuta sa evite frustrarile.
In aceasta carte deschizatoare de drumuri, autorii, conferentiari si scriitori de talie internationala, Lee Carroll si Jan Tober raspund la multe intrebari, adesea uimitoare, legate de Copiii Indigo cum ar fi:
– Putem vedea, in copiii de azi, faptul ca omul a evoluat cu adevarat?
– Sunt acesti copii mai destepti decat era noi la varsta lor?
– Cum se face ca multi dintre copiii nosti par „neadaptati si razvratiti“?
– De ce multi dintre cei mai inteligenti copii sunt diagnosticati cu sindromul atentiei deficitare (SAD)?
– Exista alternative viabile la Ritalin? Pe tot parcursul cartii, Carroll si Tober aduna minti stralucite (doctori, educatori, psihologi si altii), care aduc lumina asupra fenomenului Copilului Indigo. Acesti copii sunt cu adevarat speciali, reprezentand o mare parte din toti copiii nascuti, in prezent, in toata lumea. Ei vin „stiind“ cine sunt asa ca trebuie recunoscuti ca atare, laudati pentru calitatile lor exceptionale si indrumati cu grija si dragoste. Aceasta carte este o necesitate absoluta pentru parintii copiilor neobisnuit de inteligenti si activi!

 

Cartea este disponibila spre cumparare peAmazon in limba engleza