Cartea: Copiii Indigo: cum să-i hrănim şi să-i îngrijim

copiii_indigo_hranim_fyCOPIII INDIGO sunt personalitati foarte inteligente, intuitive, cu o vointa foarte puternica si, uneori, chiar autodistructive. De foarte multe ori li se pune diagnosticul (de cele mai multe ori gresit) de Sindromul Atentiei Deficitare, sau Sindromul Atentiei Deficitare Hiperactive, deoarece ei nu se supun nici unei reguli prestabilite si pot avea probleme de comportament atât acasa, cât si la scoala.
În cartea Copiii Indigo: cum sa-i hranim si sa-i îngrijim, Doreen Virtue, Ph.D. exploreaza temeinic psihicul acestor copii speciali si ofera solutii alternative la medicamente, bazate pe cercetarile ei complexe si pe interviurile cu experti în probleme ale copilului, cu profesori, parinti si chiar cu Copii Indigo.
Cititi relatarile sincere ale acestor tineri remarcabili, întrucât ei îsi explica manifestarile, motivele pentru care sunt agresivi sau retrasi si ne arata ce ajutor asteapta ei de la adulti. Veti fi fascinati de trairile pe care acesti copii le-au avut în vietile lor de când s-au nascut si pâna acum.
Aceasta este o carte de maxima importanta, care poate afecta felul în care va tratati copiii, ceea ce le poate modifica viitorul, într-un mod absolut miraculos.

Indisponibila momentan spre cumparare.