Cartea: Copiii Indigo – de la Mânie la Iubire de Dianne Lancaster

copiii-indigo-de-la-manie-la-iubire_1_fullsizeDianne Lancaster ne-a dat fiecaruia dintre noiun instrument puternic pentru transformarea furiei, a tristetii si a depresiei, prin reîntoarcerea la iubire. Ea ne prezinta, într-o maniera foarte limpede si plina de inspiratie, modul în care reprimarea unor emotii cum este mânia poate duce la comportamente devastatoare, pline de furie. Copiii Indigo – de la Mânie la Iubire este o carte pentru toti parintii, profesorii, consilierii, medicii pediatri si pentru alte persoane mature care se îngrijesc de copiii. Am fost profund miscata de aceasta carte. Pe masura ce materialul prezentat aici va fi pus în practica, sunt sigura ca vom fi în stare sa-i ajutam pe copiii nostri minunati sa duca o viata mai fericita, mai plina de satisfactii si împliniri, în încercarea lor de a-si realiza menirea vietii. Îti multumesc, Dianne Lancaster.
(Wanda J. Bedinghaus, MD, Medic pediatru, homeopat)

Copiii Indigo – de la Mânie la Iubire este o carte ce cuprinde o întelegere profunda si multa forta, fiind destinata tuturor celor care lucreaza în domeniul educatiei. Informatiile pe care le veti extrage din ea îi pot influenta profund pe acesti copii speciali, care fac sau vor face parte din clasa la care predati acum, sau veti preda în viitor. Este o sursa excelenta de informatii!
(Teresa Sumner, M. Ed., Profesor)

Prin învatamintele cuprinse în aceasta carte am învatat sa-mi stapânesc mânia si sa îi învat pe ceilalti iubirea de sine, prin propriul exemplu. Copiii mei si cu mine întreprindem acum o uluitoare calatorie a iubirii si întelegerii … împreuna.
(Kathleen Martin, mama de Copii Indigo)

Nu exista nici un suflet de om pe aceasta planeta care sa nu poata profita de pe urma acestei carti. În munca ei cu Copiii Indigo si cu familiile acestora, Dianne ne ajuta sa demontam tiparele bazate pe mânie, permitându-ne astfel sa traim experienta iubirii de sine si sa recunoastem darurile si potentialul adevarat.
(Stacy Dunevitz, mama de Copil Indigo)

Într-o lume ideala, provizia de iubire din noi si din jurul nostru ar trebui sa fie suficienta pentru a ne acoperi necesitatile, iar mânia nu ar mai fi necesara. În prezent, în anumite familii, mânia este totusi o adevarata problema – macar o parte din timp.
Principiile Transformarii Mâniei în Iubire pot fi de ajutor. Desi cartea de fata vorbeste despre mânie, scopul ei este sa ne intensifice relatia cu iubirea. Furia este principala emotie care ne blocheaza legatura cu iubirea. Aceste principii va vor ajuta sa întelegeti si va redirectionati mânia pe care o simtiti atât voi, cât si copiii vostri – astfel încât sa puteti trai, cu totii, tot mai multa dragoste.
Aceasta carte li se adreseaza Copiilor Indigo si familiilor lor, pentru ca lucrul cu ei a reprezentat pentru mine o asemenea inspiratie. Oricum, aceste principii se pot dovedi utile oricarui copil, oricarei familii si oricarei persoane care cauta starea de confort emotional.
„Copiii Indigo au calitati emotionale pline de forta, unice”, spune Dianne.