Cartea: Emisarii Iubirii de James Twyman

Editura_For_You_Emisarii_Iubirii-500x500Emisarii Iubirii este al doilea volum scris de James Twyman, autorul cărţii de mare succes, EMISARII LUMINII, apărută la Editura FOR YOU. Cartea descrie întâlnirea autorului cu Copiii Indigo din Bulgaria, copiii pe care el îi numeşte Copiii din Oz şi despre care a aflat că au un mesaj pentru întreaga omenire – mesaj pe care el urma să-l transmită lumii.
Într-o seară, în timp ce stătea de vorbă într-o casă din San Francisco, Twyman a întâlnit un băieţel de zece ani. Acesta i-a atins un deget şi, dintr-o dată, Twyman a putut să îndoaie linguri cu puterea minţii sale, a putut citi gândurile şi trimite imagini către ceilalţi. Dar, mai târziu, nici o persoană dintre cele aflate în cameră, nu-şi amintea că l-ar fi văzut pe băiat!
James Twyman nu e un povestitor obişnuit. El este un adevărat înţelept, omul care a găsit calea de a face ca adevărurile străvechi să pară iaraşi noi. A făcut acest lucru toată viaţa, prin povestiri şi cântece, aducând mesaje de miracol şi lumină în sufletele care sunt în căutarea lor. Astfel, el este un purtător de lumină şi un emisar al iubirii.
James Twyman călătoreşte prin lume, cântându-şi cântecele de pace şi armonie în faţa oamenilor de toate rasele, culturile şi credinţele. S-a inspirat din viaţa Sfântului Francisc de Assisi şi a mers în fiecare ţară din lume sfâşiată de război – adesea riscându-şi propria viaţă. Povestirea de faţă relatează o călătorie complet diferită.
Într-o seară, în timp ce ţinea o prelegere într-o casă particulară din San Francisco, Twyman a întâlnit un băiat de zece ani. Acesta i-a atins un deget – şi, dintr-o dată, Twyman a putut să îndoaie furculiţe cu puterea minţii sale, a putut citi gândurile şi a putut trimite imagini către ceilalţi. Dar, mai târziu, nici o persoană dintre cele aflate în cameră, nu-şi amintea că ar fi văzut un asemenea copil! Băiatul a spus că îl cheamă Marco şi că, într-o mănăstire din munţii Bulgariei, există şi alţi copii speciali ca el. Fără să ştie cine erau aceştia şi unde se aflau, sau unde puteau fi găsiţi, Jimmy Twyman a pornit într-o călătorie extraordinară, pentru a-i găsi pe Marco şi pe copiii speciali, cu capacităţi paranormale. I-a găsit şi a aflat că ei aveau un mesaj pentru întreaga omenire – şi a mai aflat şi faptul că el este cel care trebuie să transmită acest mesaj. Ceea ce a şi făcut, prin această carte.

„ … Vă puteţi imagina aşa ceva? O armată de copii cu mari puteri paranormale, care pot face orice – de la a citi gândurile inamicului până la a-l face să înnebunească. Ar putea reprezenta viitorul războiului … un război paranormal. Iar copiii sunt cheia, pentru că nimeni nu a mai văzut până acum capacităţi atât de puternice, deşi nu le putem înţelege.”
„Suntem în Bulgaria”, i-am spus „nu în Statele Unite ori Rusia. Ce te face să crezi că ar fi interesaţi de aşa ceva în ţara asta?”
„Este o problemă de resurse naturale. Aici au fost descoperiţi foarte mulţi copii de acest fel, dar şi în alte zone din vecinătatea Bulgariei, ca Serbia şi România. Poate că ei există acum peste tot în lume, ce ştiu eu. (capitolul 2)