Cele 7 legi ale universului – Deepak Chopra

351 .LEGEA POTENTIALITATII PURE (LEGEA UNITATII) “In stare esentiala, noi suntem constiinta pura. Constiinta pura este esenta noastra spirituala.”

2 . LEGEA DARUIRII (LEGEA CONSACRARII) “Corpul nostru se afla intr-un schimb constant cu corpul universului; mintea noastra interactioneaza dinamic cu mintea cosmosului; energia noastra este o expresie a energiei cosmice.”

3 . LEGEA KARMEI (LEGEA CAUZEI SI A EFECTULUI) “Indiferent daca suntem de acord sau nu, tot ceea ce ni se intampla in acest moment este rezultatul unei alegeri facute in trecut.“

4 . LEGEA MINIMULUI EFORT (LEGEA NON-REZISTENTEI) “Iarba nu se straduieste sa creasca, ea creste pur si simplu. Pestii nu invata sa inoate, inoata pur si simplu. Florile nu fac eforturi ca sa infloreasca; infloresc pur si simplu. Aceasta este natura lor inerenta. Natura merge intotdeauna in sensul efortului minim.”

5 . LEGEA INTENTIEI SI A DORINTEI “Energia si informatia exista pretutindeni in natura. De fapt, la nivelul campului cuantic nu exista nimic altceva decat energie si informatie. Iar acest camp cuantic este influentat de intentie si de dorinta.”

6 . LEGEA DETASARII “In momentul in care renuntam la atasamentul fata de rezultate, combinand intentia focalizata cu detasarea de fructele ei, vom obtine cu siguranta ceea ce ne dorim”.

7 . LEGEA DHARMEI (LEGEA MENIRII IN VIATA) “Orice om are un talent unic si o maniera unica de a-l exprima. Exista ceva ce putem face mai bine decat oricine altcineva din intreaga lume.”

Mult um im Sursei