Misiunea Indigo

13Copiii şi cercetaşii indigo au ca obiectiv al grupului lor de suflete, alungarea energiei vechi de pe planetă. Această energie veche se manifestă prin lăcomie, corupţie şi spirit de competiţie. Persoanele indigo fiind extrem de sensibile la energia veche, veţi resimţiţi probabil mânie ori de câte ori vă întâlniţi cu cineva care recurge la ea. Important este să vă canalizaţi această preocupare profundă într-un mod pozitiv, astfel încât ea să vă ajute vouă şi misiunii voastre.

Exista foarte multi „maestrii iluminati ai universului”, care domina sfera spirituala in aceste zile. Guru si profesorii spirituali sunt ridicati in stanga si in dreapta. Multi dintre ei par sa ofere o cale usoara penru a rezolva golurile din vietile oamenilor si ca urmare acest guru face o suma de bani ridicol de mare… chiar castiga ranguri sociale asemanatoare cu cele ale superstarurilor.

Scopul celor indigo, la nivelul Sufletului de Grup, este să alunge vechea energie a corupţiei, lăcomiei şi competiţiei şi să aducă, în locul ei, energia cooperarii, manifestării şi integrităţii. Sensibilitatea voastră v-a adus, în interior, un „detector al adevărului” care este extrem de exact. Atunci când întâlniţi pe cineva pentru prima oară, acest detector vă arată, extrem de exact, dacă în această persoană se poate avea încredere sau nu. Generaţia indigo este mult mai înclinată să asculte de acest detector decât generaţiile mai vârstnice. Persoanele indigo se află aici pentru a-şi asculta şi urmări acest detector al adevărului, pentru a-i învăţa şi pe alţii să faca la fel. Astfel vom putea alege lideri în care să avem încredere, pentru a spune, la nivel colectiv un „NU” răspicat necinstei în guvern, media, şi altele.

Mai mult ca oricand este nevoie sa polarizam prin pozitivitate, creativitate, credinta, prin afirmatii-meditatii-rugaciuni valul mare de informatii si evenimente de joasa frecventa cu subiect Romania. Am creat un spatiu de coeziune, de rostire si infaptuire a gandurilor si cuvintelor celor care aleg sa alchimizeze „mânia” in „construcţie”. Mult suntem impreuna!