Copiii speciali ai zilelor noastre: generatia INDIGO si CRISTAL

13  Multi parinti se simt incurcati si “blocati” pentru ca nu-si inteleg copiii, asa ca daca te numeri printre acestia, poti gasi in randurile ce urmeaza cateva sfaturi ce te-ar putea ajuta, sfaturi scrise de un adult Indigo si totodata mama a unui copil Indigo.

Putem face multe lucruri pentru ei: sa-i ascultam fara sa le dam sfaturi sau sa-i judecam sa ne uitam in ochii lor sa nu-i inchidem intr-o cutiuta, pentru ca se vor revolta sa ne amintim ca ei sunt maestrii nostri, care au venit aici sa ne invete cele mai importante lectii atat la nivel familial, cat si la nivel mai larg, al societatii. Au venit la noi pentru a ne arata cine suntem, de aceea oglindesc reflexii ale fiintei noastre sa avem grija ce mananca. Sunt foarte senzitivi si au sensibilitate sporita la gluten, zahar, grau, coloranti, aditivi etc sa ii ferim de chimicale, lumina artificiala si zgomote puternice sa schimbam modul in care ne raportam la noi insine – pe masura ce ne vom iubi mai mult pe noi insine si vom avea mai multa compasiune pentru noi insine, vom relationa diferit cu copiii. Pentru a patrunde in lumea lor e nevoie sa ne intoarcem mai intai catre propria voce interioara si sa invatam s-o ascultam. sa nu-i mintim niciodata, pentru ca ei stiu asta sa le respectam sentimentele si sa balansam disciplina si regulile cu dragostea. sa stabilim clar care sunt granitele si sa nu adoptam un tip de disciplina bazat pe sentimental “vinei”

NEUROLOGIE INDIGO de Lisa Renee „Trebuie să ne pregătim corpurile şi să ne folosim de toate uneltele ce ne sunt puse la dispoziţie, pentru a face acest lucru să fie cât de lin cu putinţă. Vă încurajez deci ca, după cum veţi simţi fiecare, s ă vă folosiţi de unelte şi să începeţi să întrebaţi, în forul vostru interior, de ceea ce aveţi personal nevoie. Cereţi să fiţi îndrumaţi la vindecătorii cei mai potriviţi, cereţi informaţie sau vindecare nemijlocită, de la Echipele specializate în înălţare/ascensiune şi de la Familiile voastre stelare indigo. ”

Mult um im Sursei.