Dincolo de materie

25Toate ființele sunt într-un proces de evoluție față de Dumnezeu. Toate marile religii au cuvinte și fraze pentru a descrie acest proces unic, prin care partea umana din noi se schimbă încet și ajungem mai aproape de Dumnezeu. Pentru ca acest lucru atât de important este o parte a științei de echilibrare nutriționala, voi descrie procesul în detaliu. Acesta poate fi împărțit în mai multe etape :

1. De pre-dezvoltare

2. Dezvoltare

3. Evoluția ulterioară a sufletului.

Evoluția sufletului înseamnă doar din ce în ce mai aproape de Dumnezeu. Pre-dezvoltarea. Aceasta este o creștere a unor centre din creier, care fac o persoana mai inteligenta, mai înțeleapta și mai capabilila mental. Ea are de a face cu înlocuirea unora dintre celulele gliale din creier, care sunt celule de sprijin, cu neuroni, care sunt celule diferite utilizate pentru gândire, simțire și alte funcții ale creierului, cum ar fi memoria. De obicei, pre-dezvoltarea începe în copilărie, dar numai în cazul în care o persoană este bine hrănita. Atunci este atins nivelul de maturitate. În majoritatea oamenilor de azi, cu toate acestea, lipsesc prea multe substanțe nutritive și procesul stagneaza. De asemenea, unii copii se nasc sau trec prin acest proces de foarte tineri, pentru un motiv oarecare. Mai mult și mai mult, de fapt, se nasc cu creierul pre-dezvoltat. Acestia sunt copii talentați și înțelepti, care de multe ori nu se simt bine la scoala, pentru ca sunt prea luminosi, prea plictisiti sau iritabili, și au probleme, cum ar fi ADHD, autism si altele. Unii ii numesc copiii Indigo.

Dezvoltare. Acest lucru se referă la următoarea etapă de mișcare spre Dumnezeu. În această etapă, creierul continua sa creasca mai mare, cu atrofie suplimentara sau dezintegrare de celule gliale. Alte modificări în organism sunt o imbunatatire in raspunsul imun, care ajută să scapi de multe infectii. Ca și în cazul pre-dezvoltarii, acest pas necesită, de asemenea, hrana excelenta, în special minerale. Cei mai multi oameni nu sunt dezvoltati în acest moment, pentru că le lipsesc suficiente minerale, inclusiv zinc și seleniu, în special. Cu toate acestea, toate mineralele sunt necesare. Un accent al științei de echilibrare nutritionala este de a furniza suficient din aceste minerale, insistând ca oamenii sa mănânce multe legume fierte, proteine animale, zi de zi si cereale integrale, cu excepția grâului. De asemenea, oamenii trebuie să mănânce alimente „de dezvoltare”. Acestea sunt alimente care contin o multime de minerale sau alte substanțe necesare pentru dezvoltare : chips-uri organice din porumb albastru, sardine, sare de mare Bamboo Hawaii Jade , unele plante, cum ar fi ghimbir si praf arrowroot, care conține o formă de aur coloidal Procesul de dezvoltare apare de obicei la varsta adulta pentru diferite motive și continuă pe tot parcursul vieții. Durata de viata se extinde, starea de sanatate se imbunatateste drastic, organismul devine imun sau mai puțin predispus la boli, iar omul este în general mai fericit. Acestea sunt beneficiile unui program de echilibrare nutritiva, care merge mult dincolo de eliminarea simptomelor sau de „vindecarea bolilor”, asa cum ofera medicii alopati, holistici și naturopati. Intr-o zi, sper că își vor da seama si practicienii de sanatate ca pot oferi mult mai mult decât căile de atac și cure. Ei pot face oamenii înțelepți și prelungi viața în moduri neobișnuite, folosind doar alimentele. Din păcate, metodele de vindecare folosite de majoritatea medicilor pot inhiba sau opri acest proces de dezvoltare. În special, utilizarea de bio-hormoni identici, unele medicamente, drogurile (cel mai rau) si chiar si unele plante otravesc centre din creier și opresc dezvoltarea. Tratamente, cum ar fi terapia de chelare, poate face, de asemenea, acest lucru prin epuizarea subtila a anumite minerale din organism, care se gasesc alaturi de metale toxice.

Dezvoltarea determină, de asemenea, alte modificari subtile in corpul uman, in sistemul de chakre . Deoarece aceste vartejuri de energie încep să se invarta mai repede și într-un mod mai echilibrat, corpul devine mai puternic si mai sanatos. De asemenea, o persoană, în general, devine mai înțeleapta și mai capabila în alte domenii. Cu chakrele deschise, ceea ce înseamnă că acestea cresc mult mai mari și se invart mai repede, alte schimbari au loc, care sunt destul de ezoterice. Omul începe să dezvolte un corp eteric, de exemplu. Acest lucru este nimic mai mult decât un alt câmp energetic din jurul corpului uman, pe care unii oameni il pot vedea sau simți. Acesta este adesea numit aura, care începe să crească mai mare și mai luminoasă. Acesta este unul dintre obiectivele unui program de echilibrare nutritional pentru fiecare copil și adult. Evoluția sufletului. Aceasta este o continuare a procesului de dezvoltare descris mai sus, care continuă pe tot parcursul vieții. Printre cei mai avansati de pe planeta Pământ, de altfel, sunt creștinii. Perspectiva lor religioasa și rugăciunile par să funcționeze cel mai bine pentru a continua acest proces. Corpul eteric continuă să crească mai mare și mai mare. Desigur, nu se poate simți, dar oamenii foarte sensibili sau cei cu anumite instrumente științifice ar putea fi capabili să-l măsoare.

Evoluția de această natură aduce abilitati umane deosebite, cum ar fi telepatia, capacitatea de vindecare, cunoștințe mari, înțelepciune și puteri speciale, în unele cazuri, cum ar fi capacitatea de a materializa și dematerializa obiecte. Încă o dată, acest lucru nu este necunoscut pe Pământ și au fost scrise carti despre oameni care au dezvoltat aceste abilitati. Motivul cel mai direct pentru a înțelege procesul de evoluție al sufletului este că va oferi o viata mai lunga, mai fericita si mai sanatoasa pentru cei mai mulți oameni. Cei care se dezvoltă în acest fel, devin mai puțin compatibili cu toate bolile și cu toate sentimentele și emoțiile negative. Omul devine mai sănătos și mai conștient, gândește mai clar și precis. Ca rezultat, va învăța să ia decizii mult mai înțelepte. De asemenea, va reduce nivelul de stres și va reduce distragerea atentiei sale. Acest lucru duce întotdeauna la o viață mai sigură, cu un risc mult mai mic de accidente potential mortale și alte situații negative. Stiinta de echilibrare nutritionala, spre deosebire de cele mai multe terapii medicale, naturopatice și holistice, întareste și consolidează chimia organismului și nu este pur și simplu o metodă de a elimina simptomele. Aceasta este una dintre cele mai mari beneficiile ale sale.

Această cunoaștere va ajuta să se ocupe de o mare schimbare care are loc în acest moment pe planeta Pământ. Este o mișcare gigantica de conștientizare, de la frica la iubire de sine, de la îndoială la încrederea reală în sine, de la războaie continue asupra terenurilor și resurselor pentru pace , de la secret și groază la transparență și deschidere în toate lucrurile, și de la opresiune și tiranie la auto-guvernare și auto-guvernare pentru națiuni. Adevărațele fiinte angelice avansate și alte asista acest proces. Orice informație care duce la mai multa teamă, mai multa indoiala de sine, depresie mai multa sau mai multa violență pentru orice motiv, se opune schimbării și trebuie să fie oprita imediat, atât în interiorul tau, cat și în lumea exterioară. Omul va fi mai bine pregătit să va opună forțelor negative din lume, care nu doresc ca o mare schimbare să se producă.

Noi toți trebuie să înțelegem că forțe puternice nu vor ca oamenii să fie veseli, liberi și în condiții de siguranță. Astfel încât lanseaza atacuri teroriste, arunca în aer clădiri și fac totul ce le sta în puterea lor pentru a încetini sau opri schimbarea descrisa în paragrafele de mai sus. Omul va putea să profite, de asemenea, de o oportunitate care va exista în următorii o sută de ani, pentru a merge mai departe în evoluția sau dezvoltare sa, foarte repede. Acest lucru are de a face cu o slăbire a câmpului magnetic al Pământului în acest moment. De asemenea, are de a face cu poziția Pământului în ceruri. Unii sunt conștienți de faptul că în decembrie 2012 Pământul a trecut într-un sector diferit sau alta dimensiune a spațiului. Acest lucru este pur și simplu o oportunitate pentru schimbare, care nu vine de multe ori pe planeta Pământ. Această înțelegere va oferi o nouă motivație pentru a trăi și dedicarr vindecarii personale. Toată lumea are nevoie de motive pentru care merită sa existe.

Motive mai vechi, cum ar fi pentru a evita iadul, pentru a se distra, de a face bani, de a avea mai mulți prieteni, nu sunt suficiente. Dezvoltarea este un obiectiv foarte nobil și motiv pentru viață, care aduce recompense mari. De fapt, daca un om progreseaza în acest fel, ii ajută în mod automat pe toți ceilalți să îi urmeze exemplul. Aceasta a fost învățătura lui Isus și a toți marii învățători din istorie. Ei au dovedit, prin viața lor, că omenirea poate avansa mai departe și face lucruri mai multe și mai mari. Deci, aceasta oportunitate va fi folosită de către mulți ca o modalitate de a se bucura de viata mai mult, să învețe mai mult, sa se dezvolte pe sine mai mult, și în acest fel ii ajuta si pe alții să facă același lucru. Dezvoltarea care va veni, de asemenea, să fie înțeleasă ca un nou mod de a iubi pe alții. Prin ridicarea de sine, se îmbunătățește automat viața pe Pământ pentru toată lumea, într-un mod subtil. Acest lucru este discutat în Biblie și în alte carti sfinte. Marii învățători ai omenirii au sugerat întotdeauna lucrul cu sine, și nu doar oferind ceea ce ai altora, care este un nivel materialist. Săracii și bolnavii au nevoie de modele si profesori care înțeleg situația lor. Planeta Pământ este in trecere de la deficit la abundenta, de la sărăcie la bogăție și de la o stare de război continuă la una de pace.

Acesta este adevărul. Nu este adevărat că planeta este pe moarte, că schimbările climatice reprezintă o problemă sau că suntem în criză de resurse, fie că este vorba de ulei, apa, alimente sau orice altceva. Viitorul este luminos pentru omenire mai mult decât oricând înainte, sufletele mai mature se incarneaza aici mai mult decât oricând înainte și există o mulțime de ajutor pentru planeta Pamant din surse nevăzute.

Sursa