Era Varsatorului

aquarius1bs1 Daca facem o rapida analiza a obiceiurilor si a modului general de comportare a oamenilor, de pe tot globul pamantesc, din viata de zi cu zi, obtinem din punct de vedere metafizic, rezultate surprinzatoare. Observam ca o parte dintre oameni inca mai traiesc in Era Berbecului, ei inca sacrifica animale ( fratii nostri mai mici de evolutie), pentru a le manca, principala lor preocupare este hrana, confortul material si provocarea unor conflicte, agresiuni, pentru a domina si a cuceri anumite teritorii geografice.

O alta categorie de oameni traiesc sub vibratia Erei Pestilor, ei sunt acei adepti fanatici din anumite religii, care recurg la orice metode (crime, genocid cateodata) pentru a-si raspandi convingerile religioase (lipsite de iubire) si acei care se declara atei, care (aparent) nu cred in Dumnezeu, dar cred in creatia lui Dumnezeu. Exista si o alta categorie de oameni, vizionari, care traiesc deja in energia Erei Varsatorului, ei invata din mers sa exploreze potentialele energetice ale acestei ere. Ei se scalda in apele vii ale cunoasterii, in energiile cosmice, ce se revarsa abundent, ca un har peste ei, invatand astfel sa le recunoasca, sa le asimileze si sa le gestioneze intr-un mod armonios.

Dirijarea acestor noi energii se realizeaza de acesti oameni prin introspectie interioara, meditatie si respiratie constienta, toate conducand in final la autocunoastere, la recunoasterea faptului ca avem si o identitate energetica, multidimensionala (nu doar un corp fizic). Energia Varsatorului poate produce constientizarea unitatii umane, pe masura ce ne reunim in grupuri comune, spirituale si ne ajutam unii pe ceilalti, prin idei inovatoare, proiecte creative, ce aduc beneficii celor implicati.

Mult um im Sursei.