Evita 3 greseli principale cand faci rugaciuni

rugaciune

Cel putin 84,4% din populatie se roaga la Dumenzeu, insa doar 15% au rezultatele dorite. Un studiu arata ca 70,6% dintre oamenii care se roaga, isi inrautatesc mai mult conditia pe care doresc sa o vindece sau situtia din care doresc sa iasa?

Starea nepotrivita vs. starea magica
Postura strangulata vs. postura fluxului
Relevanta sau irelevanta rugaciunii

Eşti o fiinţă vibraţională formată dintr-un un aspect fizic şi unul nonfizic (energetic) ce sunt inseparabile ! Exişti într-un singur câmp de energie care uneşte toate fiinţele vii, care îţi aduce doar ceea ce tu îi comunici energetic prin gânduri şi emoţii! Inima ta este cheia către comunicarea cu acest câmp, această Matrice Divină. Cu inima ta simţi şi comunici cu Matricea Divină, cu Mintea Divină ! Focalizează-ţi atenţia doar pe ceea ce doreşti să inviţi în viaţa ta, doar ceea ce se simte bine pentru tine! RUGĂCIUNEA ESTE STAREA TA, AICI ŞI ACUM! Felicitări, eşti printre puţinele persoane care are această cunoaştere! Cunoaşterea îţi oferă putere! Foloseşte-o! Crează Pace şi Bucurie!

Aspectul 1: Starea nepotrivita vs. starea magica

Vizualizez (Mintea – primul centru energetic)
Simt o emotie pozitiva (Inima – al doilea centru energetic)
Simt fizic (Corpul fizic – al treilea centru energetic)

Vorbim de un plan energetic paralel cu cel al celor 7 chakre. Chakrele se alimenteaza din acesti 3 centri numiti Dan Tien. Sunt 3 Mari vortexuri de energie. Sa stii ca am intalnit cativa preoti mai curajosi care vorbesc oamenilor despre centrii energetici din corpul uman, iar unii dintre ei chiar in biserica.

Daca citesti un text, o rugaciune, sau faci o declaratie de dragoste iubitei (iubitului) fara sa simti emotii, folosesti doar 33,3% din potentialul tau de manifestare, pentru ca folosesti doar 1 centru Dan Tien. Daca simti si emotii atunci folosesti 66,7% din potentialul tau de manifestare pentru ca utilizezi energia din doi centri energetici Dan Tien.

Si Secretul rugaciunii eficiente este ca…

Pentru eficienta maxima a rugaciunii ai nevoie sa utilizezi si cel de-al treilea centru energetic Dan Tien! Cel care corespunde corpului fizic!

Aspectul 2: Postura strangulata vs. postura fluxului

Ai observat ca atunci cand simti tristete, neputinta, dezamagire, ai o anumita pozitie, iar cand stai vertical, cu spatele drept, pieptul usor evidentiat in fata, te simti altfel, mai in putere, avand mai multa apreciere fata de tine? O pozitie care nu iti permite de fapt sa fii trist! Testeaza!

Cand stai cu spatele drept, este mult mai usor sa conectezi toti acei centrii energetici, sa ajuti ca energia sa curga mult mai usor si fluid prin corp, iar claritatea si eficienta ta in rugaciune creste!

Aspectul 3: Relevanta sau irelevanta rugaciunii

Ti s-a intamplat vreodata sa iti cumperi ceva si la scurt timp sa iti dai seama ca nu prea il folosesti si te intrebi daca nu era mai bine sa nu-l fi cumparat?

Sau ti s-a intamplat vreodata sa iti doresti ceva foarte mult si dupa ce l-ai luat sa vezi ca nu este atat de important si util pentru tine?

Dumnezeu sau latura noastra superioara nonfizica are o minte mai inteligenta decat mintea noastra umana educata si stie mai bine ce este cu adevarat folositor sufletului nostru, expansiunii noastre aici si acum.

In functie de relevanta rugaciunii tale pentru sufletul tau poti primi unul dintre cele 3 raspunsuri de la Dumnezeu / Iubire / Univers:

DA. Da, sigur, iti dau ceea ce iti doresti!

NU asa. Interesanta dorinta ta, insa am o idee mult mai buna pentru tine!

Asteapta! Nu este inca momentul, sau nu ai oferit suficienta energie, claritate sau nu esti aliniat in toate aspectele vietii tale cu dorinta ta.

Mult um im Sursei