Speranta pentru Romania

stire_80079-275x206  FOARTE IMPORTANT Va rugăm să difuzati mai departe acest e-mail, fiindca sigur exista in Romania copii bolnavi cardiac ai caror parinti nu au posibilitati economice sa le salveze vietile. Nu ezitati un moment si recomandati-le aceasta adresa de contact…puteti astfel sa ajutati la salvarea vietii unui copil nevinovat… Am controlat adresá si am primit un raspuns amabil si garantia autenticitatii acestui anunt. Cu stima Ioan (Goteborg-Suedia) IN ATENTIA PARINTILOR CARE AU COPII CU PROBLEME CARDIACE

In acest moment exista in ISRAEL o clinica medicala ce are o fundatie independenta ce strange fonduri internationale pentru a PLATI OPERATII DE CORD PENTRU COPII , SUNT STRANSE FONDURI ENORME PENTRU CAZURILE DIN ROMANIA …DACA STITI PARINTI DISPERATI AI CAROR COPII NECESITA INTERVENTII CHIRURGICALE PE CORD, TRIMITETI LE ACEST EMAIL . EL POATE SALVA VIATA UNUI COPIL !

Site-ul fundatiei este : http://www.saveachildsheart.org/

Controlati-l singuri. Sau se poate suna la redactia Radio Romania unde se pot cere detalii . Se asigura costurile pentru operatia in sine, tratament complet pre si post operator, cazare pentru un parinte. Parintele si copilul platesc doar biletul de avion dus-intors !!! STIREA ESTE FOARTE SERIOASA SI VERIFICATA !!! ( redactori si prezentatori sunt Corina Negrea si Dan Manolache )