Despre Copii Indigo Romania

Bun venit in Comunitatea Copiilor si Adultilor Indigo din Romania!

Conceptul Copii Indigo a fost initiat si dezvoltat in anii 70 de catre Nancy Ann Tappe care a observat, avand darul clarvederii, ca noile generatii de copii aparute in acea perioada aveau foarte multi indivizi cu aura indigo/violet/mov.

Copiii Indigo se intrupeaza pe Pamant de 100 de ani. Primii oameni Indigo au fost pionieri si deschizatori de drumuri. Dupa al doilea razboi mondial, s-au nascut in numar semnificativ, si acestia sunt adultii Indigo de azi. Totusi in anii `70 s-a nascut un val mare de oameni Indigo astfel ca acum avem o intreaga generatie de oameni Indigo care acum sunt in jurul varstei de 30+ de ani si care sunt pe cale a-si ocupa locurile ca leaderi in lume. Oamenii Indigo au continuat sa se nasca pana prin anul 2000, cu abilitati crescande si grade sofisticate de creativitate si tehnologie.

Ei se afla aici pe Pamant pentru Transmutare/Transcedere, sa ajute toate fiintele sa se conecteze cu potentialul lor divin, insa se afla in mare dificultate pe Pamant, cand adesea, invatatorii lor nu recunosc potentialul lor divin.

Atunci cand acestia nu sunt iubiti si respectati si cand nu sunt recunoscuti ca sensibili si cu abilitati superioare psihice, tind sa se inchida in ei, fie isi mentin energia in interior, fie gasesc o alta lume, in care pot sa-si exprime liber energia. Ei au o energie puternica, deoarece se afla aici pentru un scop divin si daca nu sunt ajutati sa se alinieze scopului lor, prin fiintele care inteleg potentialul lor unic, au tendinta de a se inchide in alta lume si sa se conecteze partial cu aceasta lume.

Acest blog si Pagina Copii Indigo Romania pe Facebook au fost create in scopul dezvoltarii unei comunitati cu preocupari spirituale, nonconformiste dogmelor si cu tendinte revolutionare, in scopul ajutorarii reciproce a membrilor in aceasta perioada cu multiple framantari, in scopul impartasirii anumitor cunostinte utile in misiunea aceasta de a revolutiona constiintele, atat pe cele proprii cat si pe ale celor din jur in masura in care este permis…

CIR este un egregor la care te racordezi astfel contribuind si beneficiind.

Noi suntem Schimbarea in fiecare moment Acum!
Invit oaspetii CIR sa posteze subiecte de interes pentru cei Indigo.

Mult um esc!
Mult suntem impreuna!