Poate fi 5G o arma impotriva noastra?

Barrie Trower Tehnologia 5G = armă

Ce ne spune sub juramant in detaliu Barrie Trower Expertul Nr.1 Mondial in Microunde puteti citi descarcand fisierul urmator de aici trower_declaration (1)

Barrie Trower este profesor universitar și că are multiple specializări, expert in domeniul microundelor (unde pulsate pe frecvente joase si inalte), fost cadru militar.

In benzile de frecventa atat cele joase  cat si cele inalte si foarte inalte tehnologii militare opereaza de zeci de ani,  armamentul se numeste directed-energy weapon (DEW). Cititi mai multe aici https://en.wikipedia.org/wiki/Directed-energy_weapon

O armă cu energie direcționată (DEW) este o armă la distanță care distruge ținta cu energie puternic concentrată, inclusiv laser, microunde și fascicule de particule. Aplicațiile potențiale ale acestei tehnologii includ arme care vizează personalul, rachetele, vehiculele și dispozitivele optice. În Statele Unite, Pentagonul, DARPA, Laboratorul de Cercetări al Forțelor Aeriene, Centrul de Cercetare și Inginerie a Armamentelor Statelor Unite și Laboratorul de Cercetări Navale cercetează armele cu energie direcționatî pentru a contracara rachetele balistice, rachetele hipersonice de croazieră și vehiculele cu glisă hipersonică. Este de așteptat ca aceste sisteme de apărare împotriva rachetelor să vină online nu mai devreme de mijlocul până la sfârșitul anilor 2020 [3].
O armă cu frecvență radio folosește undele radio la niveluri de putere suficient de ridicate pentru a provoca perturbări electrice. Microundele (unde radio de înaltă frecvență) sunt de obicei preferate, astfel încât acest tip de dispozitiv este uneori numit armă cu microunde cu putere mare sau arma HPM.

Armele de frecvență radio se suprapun de asemenea cu armele electromagnetice sau armele EMP, care emit o explozie puternică de unde radio în toate direcțiile. Tehnologia pentru armele cu frecvență radio este în jur de zeci de ani – Ministerul Apărării SUA cercetează această zonă de cel puțin 30 de ani și testează o armă prototip în 2002. Marea Britanie a investit 130 milioane lire sterline în arme de energie direcționata.

Asadar vorbim de o realitate si de pericole reale cand ne referim la benzi de frecventa, unde radio, camp electromagnetic. 5G nu insemna doar vieza mare pentru jocuri si holograme.

Cine si cu ce ne poate proteja de acest pericol al actualitatii noastre?

Studiile arata ca 5G si in special 5G bazat pe spatiu contravine principiilor consacrate dintr-o suita de acorduri internationale.
In momentul in care observi ca ceva se intampla in jurul tau, ceva nelalocul lui cum ar fi incalcarea a zeci de tratate internationale aruncarea la gunoi a zecI de rezolutii, a zeci de paragrafe, in care ni se garanta noua libertatea si o viata intr-un mediu curat si sanatos, in momentul in care este incalcat pana si tratatul de la Nürnberg, in care se interziceau experimentele pe oameni in momentul acela merita sa te trezesti si sa te gandesti cu maxima serozitate cum va arata viitorul tau.

Ce este 5G? Este oare o arma? Daca rasfoim titlurile din mass media din SUA vom fi convinsi ca 5G este o tehnologie wirless de ultima generatie uimitoare care va face totul mai rapid mai usor si mai incredibil dar aceasta este de fapt o minciuna, deoarece 5G este intr-adevar o arma avansata de tip militar, deghizata si care este implementata ca solutie finala impotriva unei omeniri libere.

„Punerea in functiune a 5G reprezinta un experiment asupra umanitatii si a mediului ce se defineste ca si crima in legislatia internationala”.

Pentru toate motivele expuse in film va rog sa luati aceste avertismente in serios si sa stopati orice demers de implementare a acestei tehnologii in Romania in lipsa unor dovezi solide, incontestabile cum ca ea ar fi sigura. Fiecare poate sa se implice in a milita pentru apararea Vietii noastre si a Planetei! Petitii, semnati memoriul, participati la protest, sprijiniti asociatiile care lupta in prima linie, vorbiti cu oficialii statului, vorbiti cu cei apropiati, distribuiti mesajul acestui pericol.

Cum trimiti o petitie: https://www.copii-indigo.ro/cir-2010-2019/stop-5g-campanie-sesizare-somare-autoritati/

Trimite o copie a petitiei tale individuale la adresa office@apc-romania.ro pentru a contoriza petitiile individuale si a le apara in cazul in care autoritatile le vor nega sau declara maculatura digitala.

Cum semnezi Memoriul National STOP 5G ca organizatie: https://www.copii-indigo.ro/cir-2010-2019/memoriul-national-stop-5g/

Cum sprijin organizatia initiatoare care militeaza STOP 5G: like, share, donatii, voluntariat Pagina Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania pe site www.APC-Romania.ro

Vino la PROTEST pe 20 Octombrie ora 16.30 la Ministerul Comunicatiilor Bulevardul Libertăţii nr. 14 BUCURESTI

 

Viata noastra, a tuturor, este pusa in pericol!