Reintegrarea puterii Indigo Lectia 22

9Lecţia 22

Trezirea darurilor spirituale native

Fiind un indigo/indigo-cercetaş sensibil, sunteţi deja dotaţi cu un procentaj peste medie de conştientizare psihică a energiilor ce vă înconjoară. Voi primiţi mesaje de la Spirit. Printre aceste mesaje se numără:

  • Clarviziunea (care înseamnă „vederea clară”): vedeţi viziuni în mintea voastră; primiţi mesaje sau vizite în somn; vedeţi lumini strălucitoare, ca nişte fulgere; vedeţi spiritele; şi alte viziuni pe care le primiţi fie cu ochiul fizic, fie cu cel interior, al minţii.
  • Clarsentienţa (care înseamnă „simţirea clară”): primiţi simţăminte instinctive; simţiţi parfumul unor flori care nu sunt prezente sau parfumul preferat al unei persoane decedate: simţiţi presiunea aerului din jur sau schimbările de temperatură; simţiţi prezenţa unei persoane decedate dragi (inclusiv un animal de casă); simţiţi cum îngerii vă mângâie corpul sau părul.
  • Clarcogniţia (care înseamnă „cunoaşterea clară”): aveţi senzaţia că ştiţi ceva, fără vreun motiv logic; ştiţi să reparaţi ceva fără a avea nevoie de instrucţiuni sau de o diagramă; deveniţi canal pentru un sfat sau informaţie (faceţi channeling).
  • Claraudiţia (care înseamnă „auzirea clară”): vă auziţi numele strigat de cineva, când vă treziţi dimineaţa; auziţi crâmpeie din muzica cerească, a sferelor; auziţi cum vă sună ceva în ureche; auziţi mesaje, în ureche, de la îngerii voştri.

Există şanse că deja aţi început să primiţi mesaje prin una din căile de mai sus. Majoritatea oamenilor dispun de un canal primar de comunicare cu Divinitatea, adică una din căile „clarităţii”, aşa cum sunt ele explicate mai sus, este mai puternic dezvoltată. Îngerii şi ghizii voştri vă ajută, în misiunea voastră, dar şi în situaţiile de zi cu zi, comunicând cu voi pe cele patru căi de mai sus. Fiind un indigo (sau indigo-cercetaş), este foarte important să fiţi conştienţi de aceste mesaje ale divinităţii, întrucât ele conţin adesea îndrumări legate de felul în care puteţi ajuta lumea, prin intermeidul misiunii voastre.

Temă – privitoare la creşterea nivelului de conştientizare

Ori de câte ori primiţi un simţământ sau viziune puternice, ceva ce puteţi auzi cu mintea sau o idee, scrieţi în jurnal. Nu vă faceţi griji – fie că este un mesaj valabil sau o invenţie. Pur şi simplul notaţi acolo acea idee sau aluzie. Începeţi de astăzi să scrieţi astfel de mesaje şi menţineţi această practică cât de mult timp vă este cu putinţă. Cu cât veţi ţine mai mult seama de aceste mesaje divine, cu atât mai puternice şi mai frecvente vor deveni acestea. Afirmaţi frecvent următoarele: „Mă aflu în siguranţă atunci când mă conectez la spiritul divin al Iubirii şi Luminii. Îmi îngădui ca acum să văd, să aud, să simt şi să ştiu care sunt mesajele divine care îmi aduc şi mie, şi celorlalţi, multe binecuvântări.” Sursa